Истинското здраве означава физическо, емоционално, умствено, духовно и социално благополучие
Виртуална обител за лечение и трансформация
Сподели

Извънземната програма за официалната реалност

Извънземната програма за официалната реалност

Може би сега се чудите какво имаме предвид, когато говорим за "програмата за промиване на мозъците ви", затова ще ви дадем малко повече информация относно "програмата за официалната реалност", която в момента функционира във вашия свят. Вие не се чувствате "с промити мозъци", така че може да ви бъде трудно да схванете идеята, че мозъците ви са били промити. Освен това вие вероятно не мислите, че има нещо нередно в идеите и вярванията, пропагандирани от вашите официални, външни авторитети (правителството, медицинските експерти, икономическите експерти, експертите по отбраната, научната общност, религиозните експерти и т.н.). Самата структура на вашия ежедневен живот изглежда зависи от тези "експерти", проумяващи всичко вместо вас и казващи ви "как стоят нещата" и кое е "правилното нещо, което трябва да правите". Посредством тези привидни авторитети вас ви учат да не се замисляте относно по-голямата картина на нещата, относно това какво наистина включва реалността, относно истинския смисъл на вашето съществуване.

Учат ви да вярвате, че подобни въпроси са маловажни или че евентуално не може да им бъде даден отговор. Учат ви да "следвате правилата", както те биват диктувани от болшинството хора; да мислите така, както са мислили вашите родители, а те – както техните родители преди тях. Това е програмата, за която ние говорим и която понастоящем, при повечето от вас, функционира на подсъзнателно ниво. Откъде се е появила тази програма за обезсилване на индивида? Дали се е появила случайно като странен поврат в еволюцията на човешките вярвания? Как се е получило така, че тази програма от идеи сега дефинира реалността вместо вас и ви подтиква никога да не дефинирате реалността сами за себе си? Кой ви е научил да вярвате, че хората са единствената интелигентна форма на живот във вселената? Откъде вашият вид е взел идеята, че единствената реалност, която съществува, е тази, която може да се възприеме чрез петте известни ви сетива? Били сте научени да вярвате, че "просто това е реалността" и повечето от вас все още приемат тази идея. Това е програмата! Откъде според вас са дошли тези идеи? (Навярно никога не сте си и помисляли да си зададете тези въпроси, тъй като задаването на въпроси не е част от програмата.)

Тази програма от идеи не е дошла при вас по случайност, нито е някакъв странен поврат в еволюцията на вярванията ви. И тази официална програма, която понастоящем играе ролята на филтър на реалността за вас, не ви дава ясна или точна картина на това какво "реално" представлява реалността. Кой според вас има изгода от това вие да вярвате, че не съществуват извънземни форми на живот? Кой според вас би могъл да има изгода от това хората да остават заключени в света, който ни представят единствено петте ни сетива? Кой според вас би имал най-голяма изгода да учи поколения човешки същества да не поставят под въпрос външните авторитети или поддържаните от тях идеи?

Докато не започнете да отваряте очите си и да осъзнавате, че интелигентни същества от други звездни системи и от други измерения играят съществена роля в човешката еволюция и са имали роля в нея още от възникването на вашия вид върху планетата Земя, ще ви бъде трудно да намерите отговор на въпроса "кой" и да идентифицирате интелигентните форми на живот, които стоят зад и в основата на тази програма. Зета ("сивите") не са единствената раса от интелигентни същества, които знаят за и взаимодействат със Земята. Извънземни същества са посещавали планетата ви много преди началото на писаната ви история. Някои групи от тези посетители са работели в полза на човешката еволюция, докато други са работели в посока на експлоатирането на вашата раса. Сега, в настоящия момент от еволюцията ви, тези фракции продължават да съществуват, като някои от тях работят за вашето просветление, а други – за поробването на енергиите ви за свои собствени цели.

В този раздел ние ви дадохме информация относно някои от тайните дейности, които понастоящем се извършват във вашата реалност. Въпреки че програмата за официалната реалност, в която живеете, няма да ви подпомогне в това да научите за тези събития, тъй като тя се поддържа предимно от онези фракции, които се стремят да експлоатират ресурсите ви (а те разчитат на вашето невежество и неверие, за да опазват тайните си планове), има и други източници на информация, от които можете да добиете представа за нещата. Но ако не сте в състояние да измъкнете самите себе си от програмата до такава степен, че да станете способни да осъзнаете съществуването на тези помощници, ние самите можем да направим съвсем малко, за да ви помогнем да станете информирани.

Вие носите отговорност за собствената си осъзнатост и за изборите, които правите и които или ще разширят осъзнатостта ви в посока на просветление, или ще ви потопят в мрак и страх. Горещо ви препоръчваме да се измъкнете от програмата и да започнете, като индивиди, да задавате правилните въпроси относно вашата планета, вашето правителство, вашите "експерти" и вярванията, които сте възприели, относно истинската природа на реалността.

Информацията, която ви предоставяме относно Зета и сформираното Тайно Правителство, има за цел да ви вдъхнови да се запитате относно това кой дърпа конците ви като индивиди. Колкото повече информация имате на свое разположение, толкова повече ще бъдете в състояние да вземате информирани решения и да правите мъдри избори. Не ви подтикваме към открито въставане срещу властите такива, каквито ги познавате, а просто към това да използвате способността си за различаване, когато тези власти ви представят определени гледни точки. Вглеждайки се навътре в себе си и започвайки да изследвате онези аспекти от своята идентичност и знание, които живеят вътре във вас, вие ще откриете алтернативни гледни точки, от които да избирате. Ще разполагате с повече информация, на основата на която да градите заключенията си, и у вас ще се породят нови въпроси, които да зададете и на които самата програма не може да даде отговори. Задавайки правилните въпроси, вие ще поемете на една лична духовна одисея, която ще ви отведе над и отвъд програмата до полагащото ви се по право просветление, което представлява следващият етап от човешката ви еволюция.


Ашаяна Дийн, "Пътешественици"

Превод: Мария КазаковаАко материалът ви харесва и го намирате за полезен, помогнете му да достигне до повече хора чрез бутончетата по-долу. Благодаря ви!
Сподели
shopify site analytics
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg