Истинското здраве означава физическо, емоционално, умствено, духовно и социално благополучие
Виртуална обител за лечение и трансформация
Сподели

Какво представлява Възнесението

Какво представлява Възнесението

Когато говорим за "възнесение" във връзка с развитието на нашето съзнание, онова, което всъщност имаме предвид, е спускане на нашата божественост във физическите ни тела. Така че всъщност Възнесението е спускане на нашите духовно-енергийни тела (Висшият Аз), което е почти обратното на онова, което си мислим, че то означава. Ние се възнасяме по отношение на съзнанието си, но в действителност спускаме тази божественост във физическия си носител.

Като многоизмерни божествени същества, ние се състоим от множество аспекти, които съществуват едновременно, но всеки в различно измерение, или поле на реалността. Нашата истинска цел е да се свържем със своите по-висши, вибриращи на по-висока честота аспекти. Възнесението представлява буквално спускане или събиране на тези наши фрагменти или различни наши идентичности, и тяхното сливане в аз-а, който споделяме в настоящия момент.

Творението се състои от нисши, средни и висши светове, или сфери. Земята принадлежи към нисшите формални светове на проявление. Това е възможно най-плътната реалност, която можете да изживеете като одухотворена форма. С други думи, това е най-голямата плътност, в която можете да съществувате, и все още да запазвате връзка с Единния Божествен Източник. Възнесението е процес, при който ние не само получаваме достъп до по-висшите, по-фините нива на нашето съзнание, но и се освобождаваме от нисшите формални светове на проявление.

Така че Възнесението не е просто духовно понятие. То представлява еволюция на Душата, процес на събуждане, превръщането ни в проникнати от Душата личности, живеещи на Земята. Възнесението е конкретен научен процес на еволюиране на нашето съзнание и биология в съответствие със специфични закони и енергийни механизми в рамките на една многоизмерна система на реалност. В този материал бих желала да споделя с вас някои основни познания относно това. На много от хората, които са част от вълната на Възнесение, тази информация ще се стори прекомерно подробна или техническа. Онези от нас, обаче, които са напреднали дотолкова по пътя на Възнесението, че да привлекат тази информация, са хората, които се подготвят за бъдещи водачи или пазители, които ще трябва да изградят и поддържат сфери на влияние, които да активират по-големи групи от същества. Тази информация е предназначена предимно за тях. Много други същества на планетата няма да резонират с това ниво на техничност на информацията.

С тази информация ще резонират предимно онези от нас, които принадлежат към расата на звездните семена, индиго расата и кристалната раса. Представителите на тези раси сме тук, в тази времева линия, за да допринесем за развитието на цялото. Това е част от нашата душевна мисия, наред със задачата да бъдем водачи или пазители на по-големи групи от същества. С нарастването на способността ни да удържаме Светлината, с повишаването на спектъра на проявление на нашите светлинни тела, с увеличаването на обема на светлината и честотата, които успяваме да закотвим във физическите си носители, се усилва и нашата светлинна мощ. Ауричното ни поле не просто се уголемява, но и придобива по-голям потенциал да оказва въздействие върху полетата на проявление тук долу в тази конкретна сфера на реалността.

И така, целта на повечето от нас понастоящем е действително да проявим Душата си във физическия свят. Когато това бъде постигнато в известна степен, а именно – когато започнем да установяваме контакт с 6-то и 7-мо измерение (нивата на индиговите и пурпурните вълни), нашите чакри се обединяват в единна вертикална колона. Ние започваме да се придвижваме към следващите слоеве и нива, които ни освобождават от седемте слънчеви плана на тази конкретна планетна структура (нашите седем основни чакри съответстват на седемте плана на реалност на Земята).

С активирането на всички чакра по нашата централна пранична колона, ние абсорбираме техните енергии в системата на своето светлинно тяло и се превръщаме в прекрасни дъгоподобни/кристални същества. С абсорбирането и закотвянето на тази светлина в структурата на нашето лично светлинно тяло, ние се разширяваме, изоставяме индивидуалното си съзнание и ставаме все по-слети с една групова идентичност. Тъй като съм преминала през това преживяване, искам да споделя с вас, че с всичко това ние нищо не губим. В действителност, до колкото по-високи нива на идентичност и ресурси достигаме, толкова повече печелим. Човек придобива способността да усеща и изживява себе си като групова същност, като при това запазва способността си да се възприема като индивидуална същност.

Лиза Ренѐ
Превод: Мария Казакова


Ако материалът ви харесва и го намирате за полезен, помогнете му да достигне до повече хора чрез бутончетата по-долу. Благодаря ви!
Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg