Истинското здраве означава физическо, емоционално, умствено, духовно и социално благополучие
Виртуална обител за лечение и трансформация
Сподели

Преминаване към реалността на хиперпространството

17.12.2015
Преминаване към реалността на хиперпространството

Накратко, вие се намирате в свещена координационна точка и се придвижвате отвъд линейното време. Променят се физическите структури. Това променя цялостното ви съществуване, включително характеристиките на физическото тяло, повлияно от разцъфтяването на душата. Тъй като еволюирате, както физически, така и емоционално, ментално и духовно, възможно е да проявите необичайно поведение, нехарактерно за вас.

При това могъщо енергийно изместване, което се извършва, може да забележите някои от следните неща: тежки или хаотични емоционални състояния, екстремни настроения, притеснения, забързване на времето, липса на усещане за собствената ви стойност, съмнения в себе си, объркване, страх.

Може да се почувствате обезкуражени, когато се опитвате да вършите нещата бързо и ефективно, което би могло да доведе до раздразнение и гняв. Може да претърпите краткотрайна загуба на паметта за имена или събития, или дори невъзможност да се концентрирате. Притежанието на материални неща може да придобие по-малко значение за вас, тъй като тези енергии може да изискват от вас да преразгледате всичко в живота си. Душата ви ще гледа по-критично на вида работа, която извършвате, на връзките, които имате, и на мястото, където искате да живеете. Може да пожелаете дори да напуснете настоящата си работа или дом и да поемете към различно място или различни обстоятелства, за да зачетете мисията на душата си.

Може да настъпят промени в навиците ви за сън и в хранителните ви предпочитания. Може да усещате необяснимо безпокойство, тромавост или да ви се случват леки инциденти, да усещате необичайна умора или изтощение, дори леки неразположения или болести. Много от вас се оплакват от някакви мъгляви изживявания, за които казват "чувствам се особено".

Всяко от тези неща, или много от тях, всъщност са потенциално възможни по време на това откъсване от линейното време и преминаване към реалността на хиперпространството, за да станете четириизмерни същества, все още пребиваващи във физическо тяло върху планета, която също преминава през енергийна промяна. Едно от най-големите предизвикателства пред вас е да се отърсите от страха, причинен от желанието ви да контролирате земните обстоятелства, които в момента са в процес на Божествена трансформация. Не е лесно да се приеме липсата на структура!

Нека ви уверя, че тези проникващи енергии носят изцеление за душата и за генетичните модели на физическото тяло. Тъй като душата ви никога не е пребивавала във физическо тяло, докато клетките и тъканите приемат тези високи честоти на вибрация, някои от вас може да изпитат временни затруднения.

Когато сте дошли от Създателя с високочестотна вибрация, тази вибрация е трябвало да бъде понижена, или да стане по-плътна и по-тежка при раждането ви в тела от плът. Сега обръщате процеса. Това е опростено обяснение, но със сигурност разбирате, че сте повече от физическото си тяло и че сте способни да изживявате по-високи енергийни вибрации, например при медитация. И така, дори и когато вибрирате на ниски честоти, за да можете да съществувате в тази плът, която обитавате, генетичната интелигентност и кодираните модели на паметта на вашето тяло се пробуждат. Сега те трябва да бъдат излекувани.

За да се извърши това лечение, клетките трябва да получат и да задържат повече Светлина, и да се освободят от възможно най-много минали забрани, ограничения и несъвършенства, наложени от настоящия ви живот, дори до "четвърто коляно", както се казва в Библията. Това означава, че двойките хромозоми, определящи физическите характеристики, трябва да се прочистят поне четири поколения назад, що се отнася до състоянието на физическото тяло, емоционалните нагласи и възприятията на ума.

Както вашите земни учени разкриха през 1950 г., настоящият генетичен код на човечеството представлява двойна спирала. Това означава, че има две преплитащи се нишки, или потоци, от наследствена клетъчна информация на под-атомно ниво, които определят модела на физическото ви съществуване. По време на тази Божествена трансформация ще има "енергийна искра" за възстановяване и регенерация на клетките на тялото ви. Това духовно презареждане на потоците жизнена плазма стимулира разширяването в посока от плътност към яркост, което ще позволи на двойните спирали, или потоци, да се разширят до три, тройните да станат шест, след това девет, и така евентуално да се достигнат мистичните дванадесет – състоянието на просветление. Когато всички тези вътрешни химически и електромагнитни връзки се случват едновременно, човешкото същество се превръща в същество от Светлина и престава да бъде просто физическо тяло.


из "Нови клетки. Нови тела. Нов живот" от Вирджиния ЕсенАко материалът ви харесва и го намирате за полезен, помогнете му да достигне до повече хора чрез бутончетата по-долу. Благодаря ви!
Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg