Истинското здраве означава физическо, емоционално, умствено, духовно и социално благополучие
Виртуална обител за лечение и трансформация
Сподели

Светлинните ви тела се рекалибрират

03.09.2015
Светлинните ви тела се рекалибрират

Искаме да поговорим с вас за физическите ефекти, през които толкова много от вас преминават. Постъпващите напоследък енергийни вълни могат да създадат голямо напрежение във физическата форма. Както много от вас знаят, всяка следваща вълна е с все по-голям интензитет и интензитетът им ще продължи да нараства дотогава, докато така наречената Вълна-Х не достигне до планетата ви на 28.09.2015 г. От този момент нататък много от вас ще започнат да интегрират новите енергии или просто ще започнат своето пробуждане.

С тези вълни настъпва рекалибриране на светлинното тяло. Вашите чакри и меркаба се ъпгрейдват и това често се отразява в телесната система под формата на изключителна изтощеност, гадене, главоболие и други болки, особено в ставите. Наред с това се наблюдават повишена тревожност, страх и съмнения. Това е разбираемо, тъй като физическата форма не разбира какво се случва и се чувства атакувана от постъпващите светлинни кодове. Задачата ви е да не се поддадете на страха, а да помолите тялото си, което има свое собствено съзнание, да се отпусне и да приеме промените. Основната функция на тялото е да ви поддържа живи и в безопасност. То разполага с предупредителни системи, които се задействат, когато то се почувства в опасност. Това се проявява под формата на бий-се-или-бягай реакция, която от своя страна предизвиква повишено отделяне на стресови хормони, тревожност и дори ускорено сърцебиене. Когато тялото се чувства застрашено и не съумява да определи причината за това, то реагира чрез изпращане на болкови сигнали до онези части на тялото, които претърпяват ъпгрейд. Това е неговият начин да ви предупреди, че нещо се случва. Умът също бива въвлечен в този процес, тъй като той също е в комуникация с тялото. Когато умът не разбира какво се случва, той си сътворява сценарии относно това защо се чувствате по начина, по който се чувствате. Това, съчетано с повишеното отделяне на кортизол, може да ви накара да се чувствате умствено стресирани, извън контрол и депресирани.

Начинът, по който подхождате към тези промени, оказва огромно въздействие. Вие сте тези, които отговарят за своето тяло и ум. Ако подхождате към промените с тревога или неудоволствие, тялото ще интерпретира тази информация като потвърждение за това, че е атакувано. Ако вместо това гледате на всеки симптом като на потвърждение за това, че във вас се осъществява чудотворна промяна, тялото и умът ви ще се успокоят. Това не означава, че няма да изпитвате симптоми, но ще спомогне за намаляването на продължителността им, а успокояването на тялото и ума позволява на човек да обработи светлинните кодове много по-бързо.

Много от вас изпитват изключителна изтощеност, тъй като сънят позволява на всички слоеве на формата да обработят светлинните кодове и да осъществят промените, необходими за вашата трансформация. Когато спите и сте изключили мисловния процес на тялото, се осъществяват дълбоки промени и ъпгрейдвания. Тези неща се осъществяват поетапно. След като сте изчистили достатъчно количество негативни плътни енергии, за да получите прииждащите на вълни светлинни кодове, тялото започва да обработва и интегрира промените. След интегрирането им може да почувствате кратък отдих от енергиите, през който да се аклиматизирате към промените, които са били осъществени. Не всички ще почувстват такъв отдих, тъй като това зависи от това на кой етап от този процес се намирате. Някои се намират в края на този процес, докато други са на междинни етапи от него. Интензивността на процеса няма да е еднаква при всички.

Молим ви да не се сравнявате с другите и с начина, по който те обработват постъпващата към Земята информация, и да си правите изводи за това доколко добре или зле се справяте към настоящия момент. Всеки един от вас се намира точно там, където трябва да бъде в този процес. Единственото, върху което човек може да повлияе, е начинът, по който подхожда към извършващите се промени. Отново ви повтаряме, че умствената ви настройка е от огромно значение. Много от вас, които осъзнават тези промени, се намират в крайните етапи от тази част от вашето пътуване. Знаем, че сте изтощени и че се чувствате като пребити от тези енергии. Молим ви да си припомните целта на това пътуване, която е завръщане към Аз-а, при което ще се чувствате свързани с Източника и Всичко-Което-Е, докато същевременно живеете във форма. За да постигнете това, трябва първо да обезсилите и изчистите всичко онова, което ви е държало отделени от Него. Трябва да се отърсите от всички вярвания, страхове, догми и програмирания, които ви отдалечават от любовта и състраданието към всички, и особено към самите вас.

Това не е лесен процес, затова ви молим да бъдете внимателни и опрощаващи към себе си и към другите. Ние храним огромно уважение към всеки един от вас и сме удивени и окуражени от напредъка, който всеки един от вас осъществява, дори когато не сте в състояние да видите това.

 

С цялата ми любов,

Куан Ин

07.08.2015 г.


Превод: Мария КазаковаАко материалът ви харесва и го намирате за полезен, помогнете му да достигне до повече хора чрез бутончетата по-долу. Благодаря ви!
Сподели
shopify visitor statistics
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg