Истинското здраве означава физическо, емоционално, умствено, духовно и социално благополучие
Виртуална обител за лечение и трансформация
Сподели

Физическо възнесение - вече е правено!

Физическо възнесение - вече е правено!
Културата на Маите ни е дала нещо повече от космическите цикли на Маите. Те са представлявали ранен тест за процеса на физическо възнесение, който цялата планета предстои да осъществи в близко бъдеще.

Тяхната работа върху циклите ни помогна да разберем, че 21.12.2012 г. е моментът, когато приключват няколко дълги космически цикъла, оказващи въздействие върху човешкото съзнание, всички на една и съща дата, и започват нови цикли. Става въпрос за един цикъл от 5125 години, един по-дълъг цикъл от 26000 години и няколко дори още по-дълги цикли, всички от които приключват на тази една и съща дата.

Цивилизацията на Маите е съществувала до 830 г., но техните астрономически познания в много отношения превъзхождат днешното ниво на знания. Те не само са познавали точните орбити на планетите от нашата слънчева система, но и орбитите на звездите в нашата галактика. Дори са разполагали с каталогизирана информация относно най-значимите космически събития за повече от 400 милиона години назад. Календарите на Маите са шедьоври, илюстриращи повтарящите се времеви спирали на космически цикли в рамките на други цикли в рамките на други цикли.

След това Маите внезапно изчезнали от градовете си, без да оставят следи, които да подскажат къде са се преместили, и без да вземат със себе си своите принадлежности. Няма нищо, което да показва, че те са умрели внезапно от някаква мистериозна болест, нито пък че са се преместили на друго известно ни място. Това означава, че те не са се преместили никъде другаде тук на тази физическа земя. Вместо това, те са се издигнали с едно ниво нагоре над нашето триизмерно ниво на съществуване до четвърто измерение. Те не са се преместили встрани, а нагоре.

Четвърто измерение е по-малко плътно от нашия свят, но все още е физическо измерение. То е също така мястото, където обитават духовете, или отвъдният живот. Ако бяхте физическо човешко същество от четвърто измерение, за вас щеше да е сравнително лесно да се свързвате с хората, които са в техните тела на духове. Те щяха да живеят в едно по-високо под-поле на четвъртото измерение от вас, но и вие и те щяхте да се намирате в общото четвърто измерение на съществуване на тази планета.

Маите са се включили в един прототипен експеримент за възнасяне от трето в четвърто измерение. Те не са били единствената тестова група, включила се в такъв експеримент. Наред с тях успешно са се възнезли и жителите на Банделиер в Ню Мексико, както и обитателите на Мачу Пикчу в Перу. Тези тестови групи се издигнали от трето в четвърто измерение.

Възнесението, което предстои да се случи на Земята в близкото бъдеще, ще бъде доста сходно, но въпреки това ще бъде различно в едно основно отношение. Ние няма да изоставим стария си свят, за да се преместим в нов. Нашият свят ще се възнесе заедно с всичко в него, включително нас.

Цялата наша сфера на съществуване ще повиши честотата си и ще се издигне в четириизмерния честотен пояс. Този път ние няма да изоставим принадлежностите си след нас; те, както и всичко останало от нашата реалност, ще дойдат с нас.

Когато това се случи, хората, които са живи в своите физически тела, ще изживеят физическо възнесение, веднага щом онези от отвъдния живот изживеят своето възнасяне до едно по-високо под-ниво на четвърто измерение. В действителност, те ще освободят под-полето, на което ще се преместим ние.

Тази предстояща трансформация на нашия свят към четвърто измерение бива наричана Възнесение, Възкресение или просто Преход. Днес ние разглеждаме Прехода като явление, при което всичко се променя изключително бързо. В бъдеще, обаче, хората ще си спомнят Прехода като деня, в който човечеството внезапно се е променило и се е "възнесло в небесата".

Преходът ще се осъществи в подходящото за това време, когато човечеството ще е в състояние да се справи с това преживяване. Това означава – когато бъде достигната критична маса от хора, при които се проявява съзнанието на Новата Реалност. Четвъртото измерение е пояс на съзнание, характеризиращ се с честотата на фокусираността в сърцето. Когато достатъчен брой хора започнат да оперират на това ниво на съзнание, човечеството ще е готово да осъществи масовия преход към четвърто измерение.

Ако говорим в проценти, броят на хората, които е необходимо да достигнат тази точка, е малък, тъй като по-висшето съзнание има относително по-голямо въздействие върху глобалната умствена атмосфера, отколкото по-ниските честоти.

След 2012 г. работата по разпространяването на съзнанието на Новата Реалност по целия свят ще бъде далеч по-лесна от преди, тъй като старите цикли ще са приключили и ще бъдат в ход позитивните въздействия на новите цикли. Това означава, че нашите усилия да променим света чрез позитивни мисли и действия ще се осъществява в позитивна среда, а не в старата, отмираща среда от края на старите цикли.

Докато наближаваме тази критична точка, всяка крачка, която осъществявате, за да подхранвате проявата на фокусираното в сърцето съзнание у себе си или у другите, оказва дълбоко въздействие върху глобалната умствена атмосфера.

Когато се осъществи глобалното възнесение на Прехода и Новата Реалност процъфти, това ще се превърне в най-великолепната трансформация в писаната ни история. Тя ще се запомни като времето, когато човечеството буквално е построило рая на Земята!


www.metaphysicalwisdom.com
Превод: Мария Казакова


Ако материалът ви харесва и го намирате за полезен, помогнете му да достигне до повече хора чрез бутончетата по-долу. Благодаря ви!
Сподели
free hit counter
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg