Истинското здраве означава физическо, емоционално, умствено, духовно и социално благополучие
Виртуална обител за лечение и трансформация

За мен


Здравейте! :)


Бих желала да ви разкажа накратко своята духовна история, с надеждата това да даде отговор на въпросите: коя съм; защо се интересувам от темите, които съм разработила в сайта си; и как съм овладяла умението да лекувам по методологията, която накратко съм изложила в началните страници на сайта.

Аз съм "кристална" личност. Подробности за този тип хора можете да прочетете тук, а накратко само ще кажа, че ние сме родени лечители, духовни учители и канали за енергиите от по-висшите измерения. Обикновено изпълняваме тези свои предназначения чрез "простия" акт на присъствието си и чрез примера на собствения си живот, но с удоволствие разясняваме духовните закони и хвърляме светлина върху истинския, вътрешен смисъл на нещата, когато бъдем помолени за това.

Някои от уменията и способностите, с които съм родена (по реда на тяхната важност за мен самата), са: постоянна и силна връзка с моя Висш Аз; развита интуиция; способност да канализирам енергиите на безусловната любов, духовната сила и светлината на мъдростта; обострено усещане за това кое е правилно и добро за мен и кое не; достъп до талантите, разбирането, уменията и качествата, които съм развила в предишни свои животи; ясно съзнание за житейската ми програма; постоянна интуитивна връзка с вътрешните ми водачи и получаване на всички необходими за изпълнението на житейската ми програма вътрешни техники, медитационни форми, конкретни разяснения на проблемите, пред които съм изправена, формули за боравене с реалността; умение да разчитам енергийния "подпис" (т.е. специфичното качество на енергията) на хората, местата и предметите; способност за интуитивен контакт с Душите на другите, съчетана с емпатия (специфична форма на ментална и емоционална телепатия); и др.

Житейската ми програма включва такива главни задачи като: постигане на просветление и физическо възнесение; както и някои второстепенни, явяващи се "вторични ефекти" от тях, като: прекратяване на процеса на стареене, инедия (умението да се съществува без физическа храна), квантово лечение, контрол над реалността и др. Дали ще успея напълно да приключа с тази програма в рамките на настоящото ми въплъщение, зависи от много фактори. Но това не е от основно значение - важни са единствено пълната ми отдаденост и наслаждението от следването на моя Път. :)

Целият ми живот е бил и продължава да бъде посветен на тези задачи. Това неминуемо ме поставя в своеобразен "конфликт" с много от традиционните вярвания (и техните поддръжници) по отношение на естеството на реалността и човека, границите на човешките възможности, възможността за контрол над "обективния" свят и др. Изписвам думата "конфликт" в кавички, защото никога не съм била в ролята на човек, който критикува старите (според мен) вярвания и форми на живот. Аз не мога да се съобразявам с тях, не защото просто не вярвам в тях, а защото зная, че са ограничени и не вършат работа в моята реалност. Но напълно признавам правото и свободата на хората, които вярват в старите парадигми, да продължават да се придържат към тях и да живеят според тях, доколкото това им е от полза. Моето дълбоко разбиране е, че човек следва да се променя, само ако почувства необходимост от това и то по своя воля. Затова се ограничавам до това да споделям знанията си само с хора, които се интересуват от тях или интуитивно усещат, че те биха им помогнали да разширят кръгозора си и да разрешат належащите си житейски проблеми. Информацията в сайта ми е предназначена точно за този втори тип хора.

Помощта, която оказвам, е възможна поради натрупаните в продължение на повече от две десетилетия теоретически познания и практически умения, които първо и успешно съм приложила върху самата себе си. Благодарение на тяхното прилагане, вътрешният ми живот вече се характеризира с дълбоко и трайно чувство на покой, радост и емоционална уравновесеност, за които могат да свидетелстват всички, които ме познават отблизо. Преодоляването на много от вътрешните ми проблеми доведе до пълна трансформация в положителна, желана от мен насока и на външната ми реалност. Това, което владея, мога да и с удоволствие споделям с другите.

В момента преминавам през период на интензивно клетъчно пречистване и ДНК активация, като част от цялостната ми лична програма и планетарната програма за възнесение. Всеки, който минава по този път, знае колко болезнен и същевременно силно удовлетворяващ е той... Наблюденията, прозренията и опита си от този етап в своето развитие тепърва предстои да споделя с вас (вижте новия раздел Възнесение). Подготовката ми за този по-интензивен период на трансформация, обаче, започна преди повече от 20 години (момента на активацията ми съм описала тук), като включваше: постепенна промяна в мирогледа и формирането на един напълно Нов поглед към реалността и човека; пречистване на мислите, емоциите, тялото и клетъчната памет посредством малко на брой, но доста ефикасни Техники; както и усвояването на един нов, Хармоничен стил на живот.

Отделих няколко години, за да систематизирам основната част от познанията, които ми помогнаха да стигна до тук. Споделила съм това познание, в стегната и ясна форма, на страниците на сайта си, за да може всеки, който върви по сходен на моя път, да се възползва от него. Тъй като в момента на вътрешните нива на планетата и човечеството протичат ускорени духовни промени, създадох Фейсбук страница, в която да споделям нова, текуща информация и акценти, които може да са ви полезни.

Като част от мисията ми да бъда проводник на подпомагащата Пробуждането информация, в продължение на няколко години работих и като преводач на книги от сферата на практическата духовност. В мой превод вече са излезли книгите:

1. "Силата на твоя Дух" от Соня Чокет

2. "Живот на предела" от Сал Ракели

3. "Интегриране на душата" от Сал Ракели

4. "Между смъртта и живота" от Долорес Кенън

5. "Трите вълни доброволци и Новата Земя" (книга 1) от Долорес Кенън

Предстои издаването на:

6. "Пътуване със скоростта на любовта" от Соня Чокет

 

Пожелавам на всички едно вълнуващо, полезно и удовлетворяващо житейско пътешествие! :)

 

С обич,

Мария Казакова

shopify analytics tool
web site hit counter
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на сайта. Към пълната версия.
Уебсайт в alle.bg