Истинското здраве означава физическо, емоционално, умствено, духовно и социално благополучие
Виртуална обител за лечение и трансформация

За мен

За мен


Здравейте! :)


Бих желала да ви разкажа накратко своята духовна история, с надеждата това да даде отговор на въпросите: коя съм; защо се интересувам от темите, които съм разработила в сайта си; и как съм овладяла умението да лекувам по методологията, която накратко съм изложила в началните страници на сайта.

Аз съм "кристална" личност. Подробности за този тип хора можете да прочетете тук, а накратко само ще кажа, че ние сме родени лечители, духовни учители и канали за енергиите от по-висшите измерения. Обикновено изпълняваме тези свои предназначения чрез "простия" акт на присъствието си и чрез примера на собствения си живот, но с удоволствие разясняваме духовните закони и хвърляме светлина върху истинския, вътрешен смисъл на нещата, когато бъдем помолени за това.

Някои от уменията и способностите, с които съм родена (по реда на тяхната важност за мен самата), са: постоянна и силна връзка с моя Висш Аз; развита интуиция; способност да канализирам енергиите на безусловната любов, духовната сила и светлината на мъдростта; обострено усещане за това кое е правилно и добро за мен и кое не; достъп до талантите, разбирането, уменията и качествата, които съм развила в предишни свои животи; ясно съзнание за житейската ми програма; постоянна интуитивна връзка с вътрешните ми водачи и получаване на всички необходими за изпълнението на житейската ми програма вътрешни техники, медитационни форми, конкретни разяснения на проблемите, пред които съм изправена, формули за боравене с реалността; умение да разчитам енергийния "подпис" (т.е. специфичното качество на енергията) на хората, местата и предметите; способност за интуитивен контакт с Душите на другите, съчетана с емпатия (специфична форма на ментална и емоционална телепатия); и др.

Житейската ми програма включва такива главни задачи като: постигане на просветление и физическо възнесение; както и някои второстепенни, явяващи се "вторични ефекти" от тях, като: прекратяване на процеса на стареене, инедия (умението да се съществува без физическа храна), квантово лечение, контрол над реалността и др. Дали ще успея напълно да приключа с тази програма в рамките на настоящото ми въплъщение, зависи от много фактори. Но това не е от основно значение - важни са единствено пълната ми отдаденост и наслаждението от следването на моя Път. :)

Целият ми живот е бил и продължава да бъде посветен на тези задачи. Това неминуемо ме поставя в своеобразен "конфликт" с много от традиционните вярвания (и техните поддръжници) по отношение на естеството на реалността и човека, границите на човешките възможности, възможността за контрол над "обективния" свят и др. Изписвам думата "конфликт" в кавички, защото никога не съм била в ролята на човек, който критикува старите (според мен) вярвания и форми на живот. Аз не мога да се съобразявам с тях, не защото просто не вярвам в тях, а защото зная, че са ограничени и не вършат работа в моята реалност. Но напълно признавам правото и свободата на хората, които вярват в старите парадигми, да продължават да се придържат към тях и да живеят според тях, доколкото това им е от полза. Моето дълбоко разбиране е, че човек следва да се променя, само ако почувства необходимост от това и то по своя воля. Затова се ограничавам до това да споделям знанията си само с хора, които се интересуват от тях или интуитивно усещат, че те биха им помогнали да разширят кръгозора си и да разрешат належащите си житейски проблеми. Информацията в сайта ми е предназначена точно за този втори тип хора.

Помощта, която оказвам, е възможна поради натрупаните в продължение на повече от две десетилетия теоретически познания и практически умения, които първо и успешно съм приложила върху самата себе си. Благодарение на тяхното прилагане, вътрешният ми живот вече се характеризира с дълбоко и трайно чувство на покой, радост и емоционална уравновесеност, за които могат да свидетелстват всички, които ме познават отблизо. Преодоляването на много от вътрешните ми проблеми доведе до пълна трансформация в положителна, желана от мен насока и на външната ми реалност. Това, което владея, мога да и с удоволствие споделям с другите.

В момента преминавам през период на интензивно клетъчно пречистване и ДНК активация, като част от цялостната ми лична програма и планетарната програма за възнесение. Всеки, който минава по този път, знае колко болезнен и същевременно силно удовлетворяващ е той... Наблюденията, прозренията и опита си от този етап в своето развитие тепърва предстои да споделя с вас (вижте новия раздел Възнесение). Подготовката ми за този по-интензивен период на трансформация, обаче, започна преди повече от 20 години (момента на активацията ми съм описала тук), като включваше: постепенна промяна в мирогледа и формирането на един напълно Нов поглед към реалността и човека; пречистване на мислите, емоциите, тялото и клетъчната памет посредством малко на брой, но доста ефикасни Техники; както и усвояването на един нов, Хармоничен стил на живот.

Отделих няколко години, за да систематизирам основната част от познанията, които ми помогнаха да стигна до тук. Споделила съм това познание, в стегната и ясна форма, на страниците на сайта си, за да може всеки, който върви по сходен на моя път, да се възползва от него. 

Като част от мисията ми да бъда проводник на подпомагащата Пробуждането информация, в продължение на няколко години работих и като преводач на книги от сферата на практическата духовност. В мой превод вече са излезли книгите:

1. "Силата на твоя Дух" от Соня Чокет

2. "Живот на предела" от Сал Ракели

3. "Интегриране на душата" от Сал Ракели

4. "Между смъртта и живота" от Долорес Кенън

5. "Трите вълни доброволци и Новата Земя" (книга 1) от Долорес Кенън

Предстои издаването на:

6. "Пътуване със скоростта на любовта" от Соня Чокет

 

Пожелавам на всички едно вълнуващо, полезно и удовлетворяващо житейско пътешествие! :)

 

С обич,

Мария Казакова

shopify analytics tool
web site hit counter
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg