Истинското здраве означава физическо, емоционално, умствено, духовно и социално благополучие
Виртуална обител за лечение и трансформация
Сподели

Благодаря за това, което СЪМ - защото е СВОБОДА

Благодаря за това, което СЪМ - защото е СВОБОДА


Нещата наистина имат склонност да се подреждат. Но на много хора им е трудно да се отпуснат в мисълта, че Вселената ще се погрижи за всичките им нужди. Стискат идеята, че всичко зависи от тях и лежи на техните плещи и зависи единствено от техните усилия. 

Но във Великия Замисъл на нещата ролята им в действителност е друга - да вършат само онова, което ги радва и вдъхновява - и да приемат даровете на Вселената в отговор на всяка тяхна излъчена в ефира автентична потребност... 

Направих си следния експеримент - спрях да мисля какво СПОРЕД МЕН трябва да става в живота ми, да имам, да правя, да постигам; фокусирах се върху мисълта, че всичко, което е ПОЛЕЗНО да направя, ще пресече пътя ми и всичко, което НАИСТИНА ми е нужно, ще го получа. Превърнах тези идеи в дълбока своя истина, в постоянна безсъмнена вибрация. И бера плодове с пълни шепи... :) Освен незаменимия с нищо покой, получавам и всичко нужно, преди още да се сетя съзнателно да помоля за него - сякаш Някой дочува най-тайните ми мисли и бърза да ме зарадва... :) 

Благодаря за това, което СЪМ - защото е СВОБОДА!


Мария Казакова


Ако материалът ви харесва и го намирате за полезен, помогнете му да достигне до повече хора чрез бутончетата по-долу. Благодаря ви!
Сподели
shopify analytics ecommerce
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg