Истинското здраве означава физическо, емоционално, умствено, духовно и социално благополучие
Виртуална обител за лечение и трансформация
Сподели

Изчистване на клетъчната памет

Изчистване на клетъчната памет
В процеса на ускорено изчистване на клетъчната памет, едно от най-трудните за обясняване неща - особено ако трябва да го обясняваш на близки и роднини :) - е как е възможно да се чувстваш ТОЛКОВА добре (и все по-добре и все по-добре) вътрешно, а същевременно често да изглеждаш и да се чувстваш толкова зле външно. Духовният процес на клетъчно изчистване е фин еквивалент на физическия процес разстройство. И в двата случая изхвърляш огромна маса непотребни вещества (енергия); и в двата случая става въпрос за процес, който в крайна сметка е благотворен; и в двата случая самият процес е нелицеприятен и нелек за понасяне.

Клетъчното пречистване, обаче, е последният "вал", който трябва да се превземе преди "победата". :))) Без него физическото възнесение е практически невъзможно. Пречистването на умственото тяло (мислите) и астралното тяло (емоциите) в крайна сметка води до достатъчно освобождаване на енергия (от разпада на патологичните мисловни и емоционални форми, при което енергията на душата, която е била задържана в тях, се освобождава) и до допълнително привличане и насищане с енергия от Висшия Аз, за да стане достъпна клетъчната памет и да стане възможно нейното изчистване.

На картинката е представен начинът, по който аз си представям атома в процеса на изчистване на клетъчната памет. Между протоните и електроните има пространство, което не е празно. И ако то не е пълно със светлина, значи е пълно с мрак - мъртва светлина, застинала светлина, която трябва да се активира и освободи. За целта са нужни силни "душове" Светлина от Висшия Аз. Процесът може да е спонтанен или съзнателно извършван - обикновено е нужно по малко и от двете, за да се развиват нещата по-бързо. С напредването на този процес в един момент Светлината започва да избива отвсякъде. Чувството е неописуемо. Трудно е да се опише какво е да осъзнаваш - НАИСТИНА да осъзнаваш - че всичко в теб е Светлина! И че скоро, съвсем скоро всичко, което не е Теб, ще бъде разградено, трансмутирано, рециклирано, осветено и напълно пречистено, така че в теб повече няма да има не-ведение, не-верие, не-можене, не-мощ, не-разположение и всякакви други форми на не-Аз. :)
 
Трудно и болезнено - да! Но и много, много вълнуващо!


Мария Казакова


Ако материалът ви харесва и го намирате за полезен, помогнете му да достигне до повече хора чрез бутончетата по-долу. Благодаря ви!
Сподели
hit counter
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg