Истинското здраве означава физическо, емоционално, умствено, духовно и социално благополучие
Виртуална обител за лечение и трансформация
Сподели

Кога НАЙ-ПОСЛЕ изчезват негативните модели?

30.10.2016
Кога НАЙ-ПОСЛЕ изчезват негативните модели

Една от най-важните задачи, които стоят пред нас днес, в началото на Новата Епоха и протичащото планетарно Възнесение, е изчистването на цялостната ни система от негативните ни мисловни и емоционални модели, които не просто понижават вибрацията ни, но и ни пречат да разгърнем цялостния си потенциал и да заживеем радостния и светъл живот, който заслужаваме. Ето защо е важно да разбираме по какъв начин негативните модели присъстват в енергийното ни поле и какъв е процесът на освобождаването от тях.

Един негативен модел изчезва напълно, когато изчезнат абсолютно всички записи за него в многопластовото ни енергийно поле. Подобни записи може да има в МЕНТАЛНОТО поле, в ЕМОЦИОНАЛНОТО поле и в КЛЕТЪЧНАТА памет (т.е. в ДНК-то) на човека.

Изчистването на модела от всяко от тези полета става с различни средства. Започва се от менталното поле. Изчистването на модела от менталното поле изисква неговото осъзнаване, преоценяването му като вреден или вече непотребен (неработещ) и съзнателното му заменяне с друга мисъл, вярване, убеждение, нагласа. Затвърждаването на новата мисъл става чрез честото й повтаряне и с прилагането й на практика (т.е. всеки път, когато възникне ситуация, в която можем да изберем дали да постъпим според старото си или според новото си убеждение, ние трябва съзнателно да изберем да постъпим в съответствие с новото си убеждение; като понякога ще ни се отдава, а понякога ще се проваляме, но въпреки това трябва да продължаваме, докато накрая започнем винаги да постъпваме в съответствие с новото си убеждение).

Пречка в затвърждаването на новото ни убеждение могат да бъдат записите на стария модел в емоционалното тяло и в клетъчната памет (т.е. в подсъзнанието ни). Достъпът до тях е по-труден и изисква определен напредък у човека, за да може съзнателно да ги регистрира и след това да ги изчисти.

Записите в емоционалното тяло понякога са недостъпни, защото човек си е забранил да чувства: или се страхува от чувствата, които ще открие, или вярва, че изпитването на чувства изобщо е нещо лошо, нередно, признак на слабост или нерационалност. Т.е. човек сам си затваря достъпа до емоционалното си поле. Ако се научи да не се страхува от чувствата; ако се научи да не презира чувствата; ако набере достатъчна смелост, за да си позволи най-после да започне да изживява чувствата, които е потискал; ако изгради достатъчно себеприемане, любов към себе си и самочувствие, за да не рухне самоуважението му пред (на моменти) изключително негативните, разрушителни и черни емоции, които ще започне да забелязва у себе си и с които светлата му страна няма да иска да има нищо общо :) , човек може постепенно да започне да си възстановява достъпа до записите в емоционалното си поле. Изчистването на тези записи става чрез позволяване на дотогава потисканите чувства най-после да се проявят, да се излеят навън – като човек просто ги наблюдава в този процес, без да ги съди, без да ги потиска, без да ги анализира.

Окончателното изчистване на даден модел става тогава, когато бъдат изчистени и записите за него от клетъчната памет (ДНК). Това са записите, с които човек се ражда – те са или от собствените му минали животи, или са му предадени по наследствен път от предците му. Достъпът до тези записи се отключва последен. Човек започва да ги регистрира, едва когато достигне определена степен на свързаност с Висшия си Аз (което пък е резултат от дългогодишно изчистване на менталното и емоционалното поле – ОСВЕН в случаите, когато човек просто се е родил с тази способност и с тази степен на свързаност, какъвто е случаят с някои деца, които се раждат сега, или с по-възрастните хора тип индиго, кристали и т.н., при които все пак не се минава без известно предварително изчистване). Изчистването на записите от клетъчната памет става чрез насочване към тях на светлината на Висшия Аз, при което те се разтапят буквално за секунди или минути подобно на облачета под слънцето. :)

Цикличността, която се наблюдава в активирането на негативните модели, се дължи на това, че, макар и човек да е изчистил записите от едно поле, се активират записите от друго поле и поради това ни се струва, че се налага пак да чистим нещо, което вече сме изчистили. Истината е, че сме го изчистили от едно място, но сега се проявяват и записите, съхраняващи се на друго, по-недостъпно място. :) Това е в общи линии процесът.

И само безумно смелите и търпеливите се захващат с него. :))))


Мария КазаковаАко материалът ви харесва и го намирате за полезен, помогнете му да достигне до повече хора чрез бутончетата по-долу. Благодаря ви!
Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg