Истинското здраве означава физическо, емоционално, умствено, духовно и социално благополучие
Виртуална обител за лечение и трансформация
Сподели

Създатели на светове

Създатели на светове

Искам да споделя някои свои интуитивни прозрения, които ме обгръщат напоследък… Разбирате ли, в момента на Земята присъстват едновременно няколко измерения. И това в кое от тях пребивавате, зависи от нивото ви на съзнание. Колкото по-Навътре в себе си живеете, в толкова по-висше измерение пребивавате. Нивото на съзнание Е измерението. И тогава се получава така, че хора, които живеят на едно и също място, пребивават в съвсем различни светове. Чувстват се различно и за тях животът изглежда по съвсем различен начин – целият живот!

Ако се стремите да откривате красивото във всичко и насочвате цялото си внимание към това да поддържате в себе си състояние на Радост (независимо от всичко), вашият личен свят ще отрази това – неизменно. За хората около вас светът може би ще изглежда опасен и тревожен – вашият ще е пълен със сигурност и покой (дори световните новини, които ще достигат до вас, ще бъдат други – такива за намиране на решения и за напредък във всяка сфера на живота). Другите може да чувстват, че са заобградени от грозота и враждебност –  вие ще имате възможност да се докосвате до красота и до топли и дълбоко живи хора, ще получавате възможности да пребивавате в рая на природата. Другите може да се сблъскват с недостиг и ограничения – вие ще имате от всичко достатъчно и за вас ще се отварят шансове да постигнете или получите всичко желано. Другите ще стават все по-несвободни и чужди на себе си – вие ще продължавате неограничено да се разгръщате и все повече да пребивавате в лъчистата безграничност на Вътрешното си Същество…

ВСИЧКО зависи от състоянието, което поддържате и в което пребивавате – не сте жертви! Външният ви свят не е нещо отделно, чуждо и неконтролируемо за вас. Той е ваше продължение - буквално! И само с кратко забавяне, покорно се подрежда по темпото и красотата на вътрешната ви Мелодия.

Бъдете Радост и бъдете най-чистата своя версия. Това са вашите инструменти за контрол и навигация. Всичко е във… щях да кажа "ваши ръце". Но всъщност всичко е във вашето Сърце… 

Вие сте създатели на светове!.. :)


Мария КазаковаАко материалът ви харесва и го намирате за полезен, помогнете му да достигне до повече хора чрез бутончетата по-долу. Благодаря ви!
Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg