Истинското здраве означава физическо, емоционално, умствено, духовно и социално благополучие
Виртуална обител за лечение и трансформация
Сподели

Старостта си има предназначение

Старостта си има предназначение

A. СТАРОСТТА

1. През старостта организмът, в известен смисъл, се подготвя за едно ново раждане. (11:224)

2. Индивидът, когато настъпи времето за това, започва да вижда отвъд темпоралния живот, да се отваря за измерения на осъзнатост, които... той не е можел да си позволи, докато е бил въвлечен в интензивния физически фокус на нормалния живот на възрастния човек... Лекарствата често се използват като депресанти, които замъгляват яснотата на онова, което изглежда като изопачено виждане... Няма учители, които да ги направляват. Старостта е една изключително креативна част от живота... Дори химическите и хормоналните изменения, които настъпват през това време от живота, са такива, които способстват за духовното и психичното израстване. (13:263)

3. Когато умът в тялото види ясно, че наближава краят на земното му време, настъпва умствена и психична акселерация... в подготовка за един напълно различен вид личностно развитие и реализация... Много [от тях] вие интерпретирате като сенилност. (13:262)

Б. ПОДГОТОВКА ЗА СМЪРТТА

1. Никой, който е решил да умре, не може да бъде спасен от представителите на медицинската професия... Когато това [време] настъпи, човекът го знае, и огромната виталност на духа повече не желае да бъде затворена в едно страдащо физическо тяло. Въпреки това, в такива случаи представителите на медицинската професия често се заемат да подсигурят прилагането на всяка нова технологична разработка, за да насилят "аз"-а да остане в плътта, докато всъщност при естествени обстоятелства душата и плътта биха се разделили. Съществуват нормални взаимосвързани механизми, които подготвят "аз"-а за смъртта, дори химични взаимодействия, които улесняват това физически – изблици на акселерация, казано на ваш език, които лесно да изтласкат индивида от тялото. Лекарствата могат само да попречат на това. (17:347-348)

2. Така че при вашата нормална физическа смърт, вие стигате до момент, в който настроеното на земна вълна съзнание повече не може да борави с допълнителна информация, без преди това да направи една "по-дълга почивка". (19:394)


"Природата на личната реалност" от Джейн Робъртс и СЕТ

Превод: Мария Казакова

назад   напредАко материалът ви харесва и го намирате за полезен, помогнете му да достигне до повече хора чрез бутончетата по-долу. Благодаря ви!
Сподели
web statistics
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg